PDA

View Full Version : reinstalling CD Deck



Lil Freek
10-19-2003, 10:46 PM
Futureshop took my CD Deck in to repair it (not back in 30 days, i get a new one!)
in the meantime, i wanna reintall my manufacturer's head unit... how do i do this?
is there a how-to floating around somewhere?? i got them to install it the first time around, but it rattled a bunch and they wanna charge me to temporarily install my manufacturer one.

i'm assuming that if futureshop can install it, i can too.

blue LEDz
10-20-2003, 01:48 PM
as long as the speakers are still running off your head unit, all you have to do is plug everything back into the factory HU and slide it in;)

Lil Freek
10-20-2003, 04:29 PM
the bastard at futureshop left the whole install bracket in... can i just slip that out? or is it screwed in?

blue LEDz
10-21-2003, 02:26 PM
Originally posted by Lil Freek
the bastard at futureshop left the whole install bracket in... can i just slip that out? or is it screwed in?


the bracket from the aftermarket radio? they probably only bent down the metal tabs, which will make it a little harder to get out, but can be done with a small flat head screwdriver;)