Results 1 to 4 of 4

Thread: Mazda 2 2011 AUX button doesn't work

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    IL
    Posts
    2
    Feedback Score
    0

    Mazda 2 2011 AUX button doesn't work

    Hi,
    I have a Mazda 2 2011 and I had a third-party radio. Recently I changed it back to the original radio that came with the car. When I changed it back I plugged all of the cables. The radio works fine, but the CD\AUX button only switches to CD and says there is no CD and doesn't switches to AUX even though I plugged 2 different AUX cables in. What can I do to resolve this problem? Thanks in advance!

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Attached Images Attached Images  

  2. #2
    Village Idiot goldstar's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Northern New Jersey
    Posts
    3,370
    Feedback Score
    0
    Welcome to CP.

    I moved your thread as it asks a question rather than provides a technical discussion for which the Tech section is designed. As we do not have a Mazda2 section, I placed your thread in the General Automotive section. I hope one of our members can help you with your inquiry.

    Happy Motoring!
    02 DX Millenium Red - The Penultimate Driving Machine
    MP3 Strut Tower Bar kit; Cusco Front Lower Arm Tie Bar
    MSP Springs, Struts, Stabilizer Bars, Trailing Links, #3 Engine Mount
    Kartboy Stabilizer Bar Bushings; Nyloil Shifter Bushings; Red Line MT-90 Gear Oil
    MP3 Shifter, Knob and Aluminum Pedal Set
    Suvlights HD Wiring Harness; Osram Night Breaker H4 Bulbs; Exide Edge AGM Battery
    Summer: 5Zigen FN01R-C 16 x 7" Wheels; Yoko S.drive 205/45-16s
    Winter: Enkei OR52 16 x 7" Wheels; Falken Ziex ZE-912 205/45-16s
    Modified OEM Air Intake; Racing Beat Exhaust System; Techna-Fit SS Clutch Line
    Denso SKJ16CR-L11 Extended Tip Spark Plugs; Magnecor Wires
    Power Slot Front Brake Rotors; Techna-Fit SS Brake Lines; Hawk HPS Pads
    Red Line Synthetic Engine Oil; C/S Aluminum Oil Cap
    Cyberdyne Digital Gauges: Tach; Ambient Air Temp; Voltmeter

  3. #3
    suspension mods intheworks FE3-323's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Madison, Wisconsin
    Posts
    23,928
    Feedback Score
    79 (100%)
    from what i've read is the aux jack itself fails commonly. are you 300% certain your cable is in good working order?
    ---Has ClubProtege helped you in someway? show your support by Contributing--- Click Here---

    1992- project FE3..... 313 WHP @ 9.3psi




    I pet my dash when I get into the car..."good car"
    he actually has a mazda tree, parts grow on it


  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    IL
    Posts
    2
    Feedback Score
    0
    Before I switched to the third-party radio it worked fine. And the third-party radio didn't have AUX input so there is no reason for it to brake. It just won't switch to the AUX input it stays only on CD when I press the CD\AUX button.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Horn doesn't work, seems to be something in the column
    By 80sDweeb in forum General Discussion - BG Chassis
    Replies: 3
    Last Post: 12-20-2011, 04:00 PM
  2. Heat doesn't work at idle?
    By Tommygun in forum General Discussion - BG Chassis
    Replies: 3
    Last Post: 11-30-2007, 11:57 PM
  3. Dome Light Doesn't work and is wired up.
    By 91Mzda323GTX in forum Exterior/Interior - BG Chassis
    Replies: 6
    Last Post: 08-29-2007, 09:44 PM
  4. Horn Doesn't Work!
    By Suzuka323 in forum Exterior/Interior - BG Chassis
    Replies: 21
    Last Post: 05-17-2007, 05:25 PM
  5. 1994 Protege Horn Doesn't Work
    By theprotege7 in forum General Discussion - BG Chassis
    Replies: 22
    Last Post: 03-05-2007, 08:43 AM

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •